Waarom Namasté Europa? >

Bent u net als wij, dan zal reizen een belangrijk deel zijn van uw leven. En let op, wij gaan niet zomaar op reis, wij stippelen alles tot in de perfectie uit. Zo kunnen wij uren zoeken naar het leukste hotelletje ter plaatse en combineren we een eenvoudig guesthouse op een geweldige locatie in de natuur net zo makkelijk met een luxe wellness hotel aan zee. Maar wij weten ook dat een dagje dwalen door een stad zonder plan je juist op onverwacht mooie plekjes brengt. Dat familie en vrienden graag met ons op reis gaan is misschien wel het grootste bewijs dat dit is wat wij kunnen als geen ander; buitengewone reizen samenstellen, volledig afgestemd op uw reiswensen.

Een buitengewone reis begint met een goed gesprek

Iedere op uw reiswensen afgestemde reis begint met een goed gesprek. Onze reisspecialisten kunnen goed luisteren en weten de juiste vragen te stellen, daarom nemen we hier graag de tijd voor zodat wij een beeld krijgen van wat u tijdens uw reis verwacht. Denk hierbij aan het tempo van de reis, mate van comfort, voorkeur voor cultuur, natuur, avontuur, ontspannen, lekker eten, wandelen, fietsen…

 

23 jaar ervaring

Informatie over een bestemming is tegenwoordig nog makkelijker te vinden. Vroeger kochten we een reisgids, nu is (bijna) alles te ‘googlen’. Maar zoveel informatie kan overweldigend zijn en is niet altijd even betrouwbaar. Onze reisspecialisten hebben niet alleen een passie voor reizen, maar hebben van hun hobby hun werk gemaakt. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw reis, van vluchten tot hotels, vervoer en tours. Maar u daarnaast ook de beste tips meegeven voor bijv. restaurants.

 

Reizen met aandacht

Uw tijd is kostbaar, maar dat geldt ook voor onze planeet. U wilt met aandacht reizen - bijdragen, niet alleen consumeren - maar waar te beginnen? Duurzaam reizen is voor Namasté Reizen altijd meer geweest dan een trend. Het creëren van uitzonderlijke, ethische ervaringen die een positieve impact hebben, vormt de kern van alles wat we doen. U kunt dus gerust zijn, wetende dat we het nodige hebben gedaan om ervoor te zorgen dat elke stap van uw reis telt.

Ook tijdens uw reis zijn wij er voor u, 24/7!

De meeste reizen verlopen gelukkig zonder problemen, maar er kan zich altijd iets voordoen tijdens uw reis. Er kan iemand ziek worden of er kan thuis een situatie ontstaan waarvoor u de reis moet afbreken. Weet dat wij en onze lokale partners altijd voor uw klaarstaan, en niet alleen tijdens kantooruren. Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag te bereiken.

Reizen à la Namasté

Reizen gaat om meer dan het maken van herinneringen of een stempel in het paspoort. Wij organiseren graag onvergetelijke reizen waarbij niet alleen de hoogtepunten worden bezocht maar ook minder bekende plekken. Reizen waarbij u zich realiseert dat niet altijd dezelfde taal nodig is om te lachen, te communiceren en contact te maken. Reizen waarin vriendschappen worden gesmeed en verschillen worden omarmd; waar een toevallige ontmoeting iets kan veranderen - of alles. Dus waar wacht u op? Neem contact met ons op en deel de buitengewone wereld die we kennen.

Zeezicht

 

we stellen

de juiste

vragen

23 jaar

ervaring

REIZEN

 

MET

 

AANDACHT

24/7

ASSISTENTIE

REIZEN 

A LA

NAMASTE