Koken met een Caribbean Spicegirl

Ontdek de lokale keuken
1/3

Wil je tijdens een ontspannen reis in Curaçao meer te weten komen over de ins en outs van de Caribische keuken? Dat kan tijdens een leuke kookworkshop met Caribbean Spicegirl Helmi Smeulders!

 

Haar liefde voor reizen is de rode draad door haar leven en dat zie je terug in haar gerechten. Met verse en lokaal geteelde producten combineert zij de unieke en traditionele smaken van de Caribische keuken met moderne kooktechnieken. Tijdens een leuke kookworkshop in haar mooie keuken in een buitenwijk van Willemstad leert ze je graag de fijne kneepjes van het vak!

 

De les begint met een kopje koffie en aansluitend een proeverij van diverse lokale ingrediënten. Onder begeleiding van Helmi wordt een menu samengesteld dat bestaat uit zowel traditionele als moderne Caribische gerechten. Na een korte uitleg mag je zelf aan de slag. Tijdens het bereiden van de verschillende gerechten vertelt Helmi met passie haar geheime tips & tricks. De les wordt afgesloten met een heerlijke zelf bereidde lunch op de veranda en een welverdiend glas wijn. Bon Apetit; het smaakt vast en zeker hopi dushi!