Begin uw reis, neem contact op >

Al onze reizen zijn anders. Heeft u vragen, twijfels of wilt u liever vandaag dan morgen vertrekken... wij horen graag van u!
1/5

WOULD YOU LIKE AN ADVENTURE NOW OR SHALL WE HAVE A TEA FIRST?

Contact 
Het eerste contact is erg belangrijk voor ons. Want reist u graag in een flink tempo om zoveel mogelijk te zien of bent u liever wat langer op één plek. Bent u graag actief, houdt u van avontuur of bent u toe aan een ontspannen vakantie. Misschien wilt u het wel allemaal! Daarom is het voor ons belangrijk de tijd te nemen voor een gesprek alvorens we een voorstel uitwerken. Telefonisch of met een kop thee of koffie bij ons in Delft!
Reisvoorstel 
Een waarschuwing vooraf,  wij zijn nogal lang van stof. Ons voorstel is geen opsomming van vluchtgegevens, vervoersmiddelen en hotels. Wij houden ervan de dagen uitgebreid te beschrijven, incl. tips voor goede restaurants, een mooi park etc. Geef ons dus zeker een week de tijd voor het uitwerken van uw ideale reis.
Vragen en/of wijzigingen 
Wij rusten niet voordat u 100% tevreden bent met uw reis. U kunt altijd wijzigingen aanbrengen in het voorstel en bestook ons gerust met al uw vragen :)
Durft u het met ons aan? 
Besluit u de reis te boeken, dan zorgen wij voor de perfecte uitvoering en kunt u met een gerust hart op reis. Wij uiteraard zijn wij lid van het SGR, Calamiteitenfonds en ANVR.

 

 
Nieuwe Langendijk 39 
2611VH Delft, Nederland

Bel ons 

+ 31 15 2571803

Bedankt voor uw bericht